Hoe werkt het?

Inschrijven voor bijles of huiswerkbegeleiding is erg eenvoudig, je kunt je het beste via internet aanmelden onder het kopje Inschrijven

Als je eenmaal bijles hebt, houd jij contact met de bijlesleraar en bepaal je iedere week in welk vak of in welke vakken jij bijles wilt en op welk tijdstip, een bijlesleraar zal jou in principe het gehele jaar begeleiden. Bijles is iets anders dan huiswerkbegeleiding, wat inhoudt dat jij voor de bijles je huiswerk af dient te hebben! Op deze manier kun je vragen stellen over opgaven die je niet snapt of kunnen jij en je bijlesleraar de moeilijkere opgaven gaan maken, waarbij gefocust wordt op de methode. Op deze manier leer je veel meer wat er bij bepaalde onderwerpen komt kijken en zul je daarna de stof beter beheersen en dus ook leuker gaan vinden. Bijles is dus zeker niet alleen bedoeld voor leerlingen die een slecht cijfer voor een vak willen verbeteren, maar ook voor leerlingen die dieper op de stof van een bepaald vak willen ingaan, bijvoorbeeld omdat een vak in jouw vervolgopleiding erg belangrijk is.

 

Voor leerlingen die op zoek zijn naar meer algemene begeleiding tijdens hun studie bieden we ook huiswerkbegeleiding aan. Tijdens deze huiswerkbegeleiding besteden wij onder andere aandacht aan het volgende:

  • Leerling helpen met zijn/haar planning;
  • Leerling helpen met vakinhoudelijke vraagstukken;
  • Leerling helpen met het leren van toetsen;
  • Leerling helpen met het maken van projecten.

 

Bijlesleraren zijn studenten en geselecteerd op zowel kennis van zaken als sociale en didactische vaardigheden. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij een bijlesleraar krijgt waarbij jij je prettig voelt en die zelf nog weet hoe het was om op de middelbare school te zitten. Verder kun je zelf aangeven hoeveel bijles je per maand nodig hebt.

 

Mocht je vragen hebben over Eureka Bijles, dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen, kijk hiervoor op de contactpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>