Leerlingen

Bijles krijgen?

 

Leerlingen die bijles krijgen hoeven niet per sé slechte cijfers te halen of minder goed zijn in een bepaald vak. Soms heb je gewoon een duwtje in de rug nodig wat betreft motivatie, wil je van een 7 een 8 maken of wil je gewoon meer uitleg omtrent de stof.

Bij Eureka Bijles is alles mogelijk, een bijles wordt volledig aangepast aan de wensen van de leerling, waarbij wel voorop staat dat de motivatie van de leerling om de bijlessen te volgen aanwezig moet zijn. Als je jezelf aanmeldt bij Eureka Bijles wordt jou een bijlesleraar aangewezen die je de rest van het schooljaar begeleid. Deze bijlesleraar is (bijna) altijd een student aan de Universiteit Twente, waardoor het leeftijdsverschil en dus de belevingswereld nog dicht bij elkaar ligt. Hierdoor ontstaat er een ontspannen sfeer, ook mede veroorzaakt door het feit dat er bijna altijd privé les wordt gegeven.

 

Jij krijgt dus 45 minuten, of 60 afhankelijk van de school waar je op zit,  de volle aandacht waarbij er wordt ingegaan op jouw problemen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>