Bijles geven?

Eureka Bijles is een studentenbedrijf dat inmiddels 12 jaar bestaat. Wij geven bijlessen op 5 middelbare scholen in Enschede, maar ook bij leerlingen thuis, van vmbo- tot vwo-scholieren en van Duits tot scheikunde. Door het continue verloop van de leraren zijn we altijd opzoek naar enthousiaste studenten die het leuk vinden om anderen te helpen in hun ontwikkeling.

 

Sinds november 2016 heeft Bijlesnetwerk de organisatie en afhandeling van bijles overgenomen. Je solliciteert en werkt via Bijlesnetwerk.

 

Jij en Eureka?!

Om een inschatting te maken of jij de persoon bent, worden hieronder een aantal punten genoemd waaraan volgens ons een leraar aan zou moeten voldoen:

  • Je kunt goed uitleggen en informatie overbrengen
  • Je bent minimaal twee uur per week beschikbaar
  • Je bent flexibel inzetbaar en sociaal vaardig
  • Je hebt een vwo-diploma of een hbo-propedeuse

 

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan altijd door het online formulier in te vullen. Je hoort snel van ons of we je uitnodigen voor een gesprek. Binnen de kortste keren kun je aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>