Bijlesnetwerk en Eureka Bijles

Vanaf heden neemt Bijlesnetwerk de organisatie en administratieve afwikkeling van bijles op zich. Neem een kijkje op de website van Bijlesnetwerk voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. Naast bijles bieden we ook examentraining en huiswerkbegeleiding aan. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen op 085-7325830. Wij zijn doordeweeks van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar. Mailen kan naar info@bijlesnetwerk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>