Nieuw Schooljaar

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Heb jij moeite met één of meerdere vakken en wil je toch direct goed cijfers halen? Schrijf je dan vandaag nog in bij Eureka Bijles. Wij beschikken over een grote groep gemotiveerde studenten die jou direct kunnen helpen.

 

Het afgelopen jaar hebben wij veel tijd geïnvesteerd in het ontwikkelen van eigen examentrainingen. Deze trainingen behandelen alle onderwerpen die op het eindexamen aan bod kunnen komen. Voor alle leerlingen die in hun examenjaar zitten en bijles nemen bij Eureka zit deze lesstof bij de prijs van de bijlessen in! Op deze manier weten wij zeker dat we jou optimaal voorbereiden op het examen. Op dit moment hebben wij examentrainingen beschikbaar voor wiskunde A&B, natuurkunde en scheikunde op havo en vwo niveau.

 

Moet je dit jaar de verplichte rekentoets maken? Ook daar kunnen wij bij helpen. Ook hier hebben wij inmiddels eigen lesmateriaal voor ontwikkeld. Net als bij de examentrainingen geldt dat het lesmateriaal gratis wordt verstrekt als je bijles neemt bij Eureka.

 

Woon je niet in Enschede en wil je toch bijles? Geen probleem! Onder de naam Socius Studiecoach verzorgen wij dit schooljaar ook online bijlessen. Zie voor meer informatie: www.sociusstudiecoach.nl

 

Om je in te schrijven klik hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>